17 December 2021

Що таке "інтерактивне телебачення" та як воно працює?

 

Певно, багато хто пам'ятає ті часи, коли сім'я у визначений час збиралася перед екраном телевізора, щоб подивитися улюблений телесеріал. Пультом управління був наймолодший член сім'ї, а для покращення якості зображення на телеекрані потрібно поворушити антену. Згадали?

Але це все в минулому, адже тепер існує інтерактивне телебачення, яке не потребує дротів, антен та й навіть пультів управління Лишень - інтернет-з'єднання.

Отож, все по порядку:

1. Для того, щоб активувати послугу інтерактивного телебачення, Абоненту компанії НЕОКОМ потрібно звернутися до офісу за тел.: 0-800-752-442 (безкоштовно по Україні), 093-397-43-42 (Viber, Whatsapp, Telegram) та замовити пакет телеканалів (з тарифами та вмістом пакету телеканалів можна ознайомитися у розділі "Тарифи"). Менеджер сформує промо-код, який необхідно зареєструвати на Вашому пристрої.

Інформація щодо пристроїв:

1.1. Телевізор:

Для телевізорів з функцією СМАРТ: достатньо підключити пристрій до інтернету, скачати з Google-сервісу Play Market, встановити з його допомогою програму OmegaTV та, запустивши програму, ввести промо-код.

Для телевізорів без функції СМАРТ: необхідно придбати приставку у нашому офісі, підключити ії за допомогою HDMI-дроту або "тюльпану" до телевізора, а Ethernet-дротом (або по Wi-Fi) забезпечити пристрій інтернетом. Після з'єднання, запустити програму OmegaTV та ввести промо-код.

1.2. ПК або ноутбук. На пристрій скачується медіплеєр, у нього завантажується плейлист. Плейлист можна отримати у менеджера, замовивши послугу інтерактивного телебачення згідно п. 1.

1.3. Планшет або смартфон. За допомогою Play Market на пристрій встановлюється програма OmegaTV у якій активується промо-код.

 

На пристроях, операційна система яких не підтримує Google-сервіси, нажаль, активувати послугу інтерактивного телебачення від компанії НЕОКОМ неможливо.

 

 - Можна переглядати телебачення на 5х пристроях одночасно.

 - За допомогою спеціальних програм можна використовувати Ваш смартфон або планшет замість пульту дистанціонного управління.

 Якщо у Вас залишились питання, будь ласка, запитайте нашого менеджера все що Вас цікавить.

 

Долучайтеся до нашої спільноти у Facebook NeoCom та Instagram NeoCom.